Info

In welke afdeling kom je terecht?

Chiro Zellik is een gemengde chiro, dat wil zeggen dat jongens en meisjes bij elkaar in de groep zitten. De groepen zijn opgedeeld op basis van leeftijd.

1e en 2e leerjaar: Speelclub

3de en 4de leerjaar: Ravotters

5e en 6e leerjaar: Rakwi

1e en 2e middelbaar: Tito

3e en 4e middelbaar: Keti

5e en 6e middelbaar: Aspi

Wat kost de Chiro en hoe kan ik mij inschrijven?

Voor een heel jaar aan chiroplezier, betaal je 35 euro. Hiermee ben je dan ook meteen verzekerd en ontvang je ons 3 maandelijks 'bookske'. Het lidgeld dient gestort te worden aan het begin van het Chirojaar op het rekeningnummer BE40 9793 7358 1963. Hier bij vermeld je de volledige naam van je kind en de groep. Dus bijvoorbeeld:

LIDGELD THOMAS JANSSENS SPEELCLUB.

 

Hoe ziet een chirozondag eruit bij Chiro Zellik?

Een chirozondag staat volledig in teken van spel en plezier. Het is de perfecte invulling van een anders saaie zondag, boordevol spelplezier! Een chirozondag vindt plaats aan onze chirolokalen in Zellik: Noorderlaan 7, 1731 Zellik.

De Chirozondag begint om 14u30 en eindigt om 18u. Om 16u is er het vieruurtje, waarvoor je kind 1 euro zou moeten meenemen. De kinderen zijn dus welkom vanaf 14u30 en kunnen opgehaald worden vanaf 18u, niet vroeger.

Moet mijn kind een uniform dragen?

Zoals elke andere chiro, heeft ook Chiro Zellik een uniform. Vanaf rakwi is de chirorok en of short verplicht. Die kan je vinden in de banier. (J.P. Minckelersstraat 29, 3000 Leuven of  Molenstraat 65, 9300 Aalst). Voor de rest heeft Chiro Zellik ook zijn eigen t-shirt en trui. Deze zijn optioneel, maar natuurlijk wel leuk om te hebben. Je kan ze krijgen bij de leiding net voor of net na de chirozondag. Overigens heeft de banier nog tal van andere chirokleren (hemden, truien, kousen,...) waarvan wij het dragen alleen maar aanmoedigen!

Moet je iets speciaals meenemen?

Het enige wat je nodig hebt is een euro voor het vieruurtje. Je draagt vanzelfsprekend ook niet je beste kleren op  een chirozondag, want die zouden wel eens vuil kunnen worden :)

Wie is de leiding?

De Leidingsploeg voor het jaar 2019-2020 ziet er als volgt uit:

Speelclub: Laura Trioen & Jeff Van den Bossche

Ravotters: Pieter Lanssens & Antoine Reinders

Rawki: Yannick Fevery & Martin Vanopdenbosch

Tito: Lucas Thirion & Gontrand pannecoucke & Dieter Jacobs

Keti: Aaron Van Poecke & Celien Vandermeerssche

Aspi: Michael Delval & Ines Fernandez Toral

 

 

Al hun gegevens vind je terug in het 'BOOKSKE', zie 'DOWNLOADS'.